(Zdroj: Herminapress.cz ) 9x FOTO

Dáte si likér vyrobený z masozřavé květiny? Máte možnost!

Kuchař Roman Vaněk je sběratel historických kuchařek a jídelních lístků a vždy ho zajímalo, jak chutná jídlo uvařené třeba podle 300 let staré. Kápl také na starý recept, jak vyrobit likér z masožravých kytek. Jednou z nich je rosnatka. Přestože je u nás přísně chráněná, existuje jeden druh rosnatky, který tento punc nemá.

Ve spolupráci s likérkou Žufánek bylo vyrobeno jedinečných 20 lahví tohoto likéru. A servírování? Opět exkluzivně! V kalichu živé květiny….. 

Pořad Zmlsané dějiny na Mall.TV ukáže, jak se dřívější hospodyňky a kuchyři s různými dobrůtkami vypořádávali ...

 

Sledujte Aplausin na twitter.com/aplausincz @aplausincz a facebook.com/aplausincz 

9. 7. 2019 15:30 Autor: MH
Sipka
Stín
Stín

Stránka aplausin.cz využívá soubory cookies.
Setrvanim na tomto webu, udělujete souhlas k jejich užití.