(Zdroj: Herminapress.cz ) 32x FOTO

Jitka Nováčková: Přítel se málem zhroutil při pohledu do botníku

Modelka Jitka Nováčková září štěstím. S přítelem Markem spolu začali před pěti dny bydlet a rozumí si po všech stránkách. I tam, kde má většina mužů kousavé komentáře. „Přijel, když jsem měla vyskládané všechny boty a stalo se něco neuvěřitelného. Začal vykřikovat, že si to musí vyfotit, protože to je zkrátka sen! Byl jednoduše nadšený, Marek miluje hezké podpatky,“ tvrdí Nováčková. Tu jsme potkali na otevíračce nové italské restaurace Trattoria „Siesta“ v Kunraticích u Prahy.

„Zvykla jsem si na zdravé jídlo a ta těžká už mi ani nedělají dobře. Když říkám, že vařím zdravě,
tak to je samozřejmě hodně relativní, vařím pro dva a Marek není králík. Dělám třeba steak s
kroketama. Ten steak je pořád to zdravé, co dělá tělu dobře, a to se počítá,“ obhajuje si Nováčková
její a partnerovu stravu. Modleka samozřejmě hřešit umí a když jsou chutě, kaloriemi nešetří.
„Dám si třeba nějakou prasáckou pomazánku na chleba a ozdobím to cuketou. Tím pádem mám z
toho zeleného dobrý pocit a nemám výčitky,“ prozradila Jitka svoji taktiku a dodává, že se naučila i
zdravě mlsat.
„Přestala jsem jíst čokoládu, místo ní si dávám mražený jogurt Froyo. Je to pořád sladké a tučné, ale
kaloricky to vychází lépe než čokoláda a hlavně je to prostě pořád ještě jogurt,“ směje se
Nováčková.
Hanka Mašlíková přišla do restaurace jen na skok. Od příletu z Turecka ji totiž trápí viróza a necítí
se dobře.
„Hlavně se teď věnuju novému sportovnímu projektu na internetu. Budou tam tréningy pro lidi,
kteří nechtějí do fitka, nemají na to peníze nebo chuť. Během půl hodiny si budou moci zacvičit
prakticky kdekoli,“ představila Hanka, čím se momentálně zabývá. Program bude včetně jídelníčků
sestavených výživovou poradkyní.
„Naučíme lidi i knedlo vepřo zelo nebo cheesecake na dietní způsob,“ překvapila Mašlíková. Ona
sama si v jídle na exotiku nepotrpí a jí nejraději to, co zná.
„Na druhou stranu nemůžu říct, že něco nikdy nesním. Když mě hecnete, jsem natolik soutěživá, že
do toho půjdu,“ říká modelka.
To Václav Upír Krejčí je Mašlíkové pravým opakem. Experimenty vyhledává a miluje v jídle
nečekané kombinace. Nejvíc si mlaská u piva s tatrankou.
„V Japonsku jsem v jedné restauraci dostal v nápoji živé černé háďátko. Vypije se to celé a potom
čekáte, než to ve vás umře. Je to velká specialita,“ šokoval Upír svým gastro zážitkem.

26. 9. 2014 03:15 Autor: Herminapress.cz
Sipka
Stín
Stín

Stránka aplausin.cz využívá soubory cookies.
Setrvanim na tomto webu, udělujete souhlas k jejich užití.