(Zdroj: Herminapress.cz) 40x FOTO

To je parta! Prima zprávařky Lašková, Leová vytáhly své miláčky na veřeři! Pochutnávala si i těhotná Sandra Parmová

Blíží se květěn, lásky čas a bylo to znát i na slavnostnostním otevření restaurace Spicymama a cukrárny Sweetmama na Chodově, které přilákalo hned čtyři prima páry. Moderátorka Zpráv FTV Prima Gabriela Lašková dorazila s manželem Filipem Laškem, reportérka Andrea Košťálová s přítelem Martinem Antony, kolegyně z Odpoledních zpráv Sandra Parmová a Monika Leová vyrazily se svými snoubenci Pavlem Pospíšilem a Martinem Košínem. Akci si mimo jiné nenechala ujít také úřadující Česká Miss Andrea Bezděková a herec Tomáš Materna s přítelkyní.

Šéfkurař Daniel Král a jeho tým připravil pro hosty slavnostního otevření skvělé menu – nechyběla vietnamské polévka phở, hamburger s bůčkem, krevetová polévka ani jarní závitky v netradiční verzi s trhaným vepřovým masem, které se staly naprostým hitem. Sandra Parmová a Monika Leová si samy balení jarních závitků vyzkoušely.

Holkám to šlo od ruky a pro Sandru byly závitky naprostými favority večera: “Na vietnamské závitky chodím často, tyhle byly jiné a skvělé! Těším se, až si je udělám i doma!” Zato Gabriela Lašková se s radostí pustila do bubble wafflí. “Strašně jsem se těšila až je ochutnám. Instagram je plný fotek bubble wafflí, jsem moc ráda, že to dorazilo i k nám.”

Navíc Monika Leová prozradila, že by si jednou chtěla otevřít vlastní kavárnu. Tak je jen otázka času než ji ve Sweetmamě potkáte. Mimo jiné se totiž stala i díky rodinným vazbám patronkou projektu. „Ráda bych sem nastoupila třeba na brigádu. Chtěla bych nasbírat zkušenosti pro vlastní podnik. Jelikož jsou sestřenka a její manžel jedni z vlastníků, doufám, že nebudu muset dělat přijímací pohovor,“ žertovala Monika.

Spicymama na Chodově je již v pořadí druhou pobočkou, první Spicymama byla otevřena v obchodním centru na Černém mostě. Spicimama je restaurace zaměřená na Fusion Street Food plný výrazných chutí v neotřelém provedení. Můžete tak poznat chutě různých koutů světa v podobě, jak je ještě neznáte. A to při posezení s pohledem do otevřené kuchyně, kde pro Vás připravuje pokrmy tým zkušených kuchařů. Navíc vaří výhradně bez „éček“, konzervantů a zvýrazňovačů chuti – prostě bez chemie! 

Sledujte Aplausin na twitter.com/aplausincz @aplausincz a facebook.com/aplausincz.

28. 4. 2017 10:00 Autor: sluka
Sipka
Stín
Stín