Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha v nové kuchařské show
Zdroj: TV Prima

Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha v nové kuchařské show

Vytvořeno dne 02.05.2022

Zdeněk Pohlreich se objeví v nové kuchařské show, , která odhaluje nejen zákulisí pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa. Jako rozcvičku, ještě před úvodními titulky, stihne Zdeněk Pohlreich připravit úvodní recept. Tedy vepřovou kotletu s grilovaným zelím a celerovým pyré. Pak už přizná, že se ho dodnes lidé ptají, jak to bylo s pořadem Ano, šéfe. A slíbí, že právě nyní se diváci dozvědí vše, co potřebují vědět.

Zdeněk se vrací v nejlepší formě, na vybavení kuchyní ani úroveň znalostí si navíc nebude moci stěžovat. V každém díle Zdeněk Pohlreich představí jednu přední restauraci a jejího šéfkuchaře. Během přípravy menu se společně s hostiteli vrátíme k výrazným a charakteristickým situacím z pořadu Ano, šéfe!, které mají přímou souvislost s tématem rozhovoru kuchařů a zvolenou národní kuchyní. A to nejen formou vyprávění, ale také konkrétních ukázek z pořadu.

Jejich prostřednictvím se divák dozví nejen „drby“ z natáčení, ale také budou odhaleny časté nešvary, které se objevují v českém pojetí předmětné národní kuchyně. Nebudou tedy chybět oblíbená „bulvární“ témata, ale ani inspirace pro diváky.

Šéf na své působení v pořadu Ano, šéfe! vzpomíná takto: „Zajímavá doba, která změnila hodně v mém životě. Potkal jsem velikou spoustu zajímavých lidí a dozvěděl se i hodně o tom, jak se u nás žije a žilo. A taky jsem si uvědomil, že dobré jídlo je jedna ze skutečných životních kvalit.“

A k novému pořadu se nechte pozvat následujícími slovy šéfa, kterého poslouchá a respektuje celý obor gastro: „Jestli jste měli rádi Ano, šéfe! a chcete se podívat, jak se tu gastronomie změnila za posledních 13 let, tohle je pořad pro vás. Optimismus je zcela namístě a zlepšení naprosto patrné. Buďte optimisty s námi.“

Vařit ve velkém stylu se bude pod taktovkou šéfa od 2. května na Primě. Přidejte se mezi milovníky skvělých gastronomických zážitků.