Přidat komentář

Default User Image
OV 94, 03.11.2023 12:56
Je to tak, že celá televize upadá, jak píše Barborka.
Od té doby, co mám doma přístup k internetu, tak jsem přestal televizi sledovat během pár let prakticky úplně. Jako kluk (před těmi 15-20 lety) jsem si ale život bez televize nedokázal představit a páteční i sobotní večery a noci patřily jenom jí, (kdežto posledních pár let je tam každý pátek velké H, takže se ani není čemu divit, že TV upadá)... tehdy mě strašně mrzelo, že je tak málo televizních kanálů, kdy po většinu času mého televizního života byly "pouze" 4 a z toho se na 2 z nich prakticky nikdy nedalo dívat kromě pár výjimečných dnů v roce, takže i když už byly kanály 4, tak reálně jakoby byly jenom 2 přičemž jen jeden z nich měl daleko lepší filmy i pořady, takže hlavní kanál byl jenom jeden a světe div se, že to jakštakš stačilo a ani ten internet moc nechyběl. V době kdy se začaly přidávat televizní kanály bleskovou rychlostí už zase byl internet natolik rozvinutý, že už ani nebyla potřeba tolika kanálů, takže si to měli v TV uvědomit daleko dřív a založit několik televizních kanálů už tehdy a ne později, kdy už to z mladých moc lidí nezajímá a hlavně mají o zábavu postaráno na netu každý den bez debat a starostí.

Existuje tolik TV kanálů a stejně tam často dávají hovadiny nebo zase dávají dobré filmy a pořady ve stejné době, což kdysi vůbec zvykem nebývalo.

Soutěže krásy ale upadají po celém světě, asi za to může to neustálé postování příspěvků a fotografií influencerkami na ty své sociální sítě, bez kterých by se asi ani necítily dobře, kdyby se tam pořád něčím nechlubily ať už svými vlastnímu úspěchy nebo vlastním tělem...