![Ewa Farna dostala práci snů. Líbí se jí chodit do takových pořadů a jen žrát samý výborný věci](/sites/default/files/styles/slider_center_mode_slider/public/2023-09/souboj_na_taliri_ewa_farna_a_premek_forejt1.jpg?h=d5b3b61c&itok=Qxasol1N)
Ewa Farna dostala práci snů. Líbí se jí chodit do takových pořadů a jen žrát samý výborný věci
![Souboj na talíři](/sites/default/files/styles/mg_gallery_grid_thumb/public/2023-09/souboj_na_taliri_ewa_farna1.jpg?itok=7fu21WtI)
![Souboj na talíři](/sites/default/files/styles/mg_gallery_grid_thumb/public/2023-09/souboj_na_taliri_jan_puncochar_ewa_farna_a_premek_forejt1.jpg?itok=C0RZte-d)
![Souboj na talíři](/sites/default/files/styles/mg_gallery_grid_thumb/public/2023-09/souboj_na_taliri_jan_puncochar_premek_forejt_a_ewa_farna1.jpg?itok=nlWJbQPN)
![Souboj na talíři](/sites/default/files/styles/mg_gallery_grid_thumb/public/2023-09/souboj_na_taliri_jan_puncochar_a_premek_forejt1.jpg?itok=MvHzhwm0)
Zpěvačka Ewa Farna zavede špičkové kuchaře Přemka Forejta a Honzu Punčocháře do obce Veverské Knínice, kde se odehraje další kuchařský duel. Jejich úkolem bude připravit co nejlépe šedesát porcí jakékoliv české klasiky (ale do ruky) s polským elementem. Jak si s touto záludností poradí Jan Punčochář, který street-foodu příliš nefandí? Kdo prohraje souboj a vyzkouší si MMA proti profesionální zápasnici Markétě.
Plněná paprika mletým masem s rajčatovou omáčkou je pro Jana Punčocháře českou klasikou. Ví, ale že jen tím nezaujme. Proto plněnou papriku zjemní stracciatellou, čerstvými rajčaty a pavoučím krabem. Aby splnil i podmínku polského elementu, tak do omáčky na flambování použije vodku. Vše naservíruje na tradiční Honzovy buchty.
Přemek se pokusí vytáhnout segedínem do ruky. Upeče bůček, na to dá glazé z kimčchi a celé to vloží do baobab napařovaných knedlíků. Polský akcent splní bramborami se zakysanou smetanou a koprem. „Jestli tě ‚zakyska‘ s koprem dostane na balkón, tak se taky přihlásím do MasterChefa,“ směje se Ewa Farna a pokračuje: „To je práce snů: chodit do takových pořadů a jen žrát samý výborný věci.“
Nejčtenější články