Přidat komentář

Default User Image
Nyron, 05.09.2022 19:15
Článek je zcela pravdivý a uvádí fakta.
Dnešní doba je jako církev dříve. Vymývá lidem mozky směrem jaký si sama určí. Černý není míň než bílý, ale bílý musí před černochem kleknout. On mu může říkat bílý, ale říct běloch "černoch" je rasistické.
Dříve homosexuály věšeli, dneska je to moderní a zcela normální ačkoli je to stejná úchylka jako pedo, zoo, nekro a co já vím co všechno. Ale říct to homosexualovi, tak ne, mají milion dovudu, proč oni uchylni nejsou a můžou vás i udat. Přitom takové pedo, jak je v samotném článku uvedeno bylo dříve úplně normální... Ovsem bože chraň být jen obejmout svoud dceru dnes... Atdatd.
Říkám, novodobá církev... Co se někomu hodí, to je v pořádku, co ne, to je nepřípustné.
Ostatně je to to samé jako se ženami dnes. Kolik z vás si pánové všimlo, že moderní žena je silná, emancipovaná, v podstatě je dnes už více jako muž, podobně jako je černý víc než bílý, a podobně jako černoch má i žena stále potřebu dokazovat, že si stále připadá, že má toho málo. Je to jedna ku 1... Ovsem když jsme si tak rovni a furt si ty holky ubírají další a další ženské věci jako vaření atd atd atd, protože to je sexysticke, tak výhody ženství, to neee... To se holky postaraly, že ikdyz jsou "stejné" jak muž, tak chovat se knim musíš hezky jako k ženě. Divné že. Proč ona nenosí květinu vám, ale vy jí ano, když jsme si tak rovni? Atd...
Prostě tohle je krásná ukázka toho, jak se v moderní cirkvi ohýbaji pravidla podle toho jak se to komu zrovna hodí, prospecharsky, nikoli podle nějakého selského uvažování.
Zachvili někdo řekne že hetero vztahy jsou fuj, a ještě se všichni budeme divit.