Přidat komentář

Default User Image
Komentář, 06.09.2022 08:23
V zásadě ano. Ale všechny sexuální odchylky, které jste vyjmenoval, nejsou úchylky, ale genetické vady, kterou není možné z podstaty vyléčit. Pak se jedná především o společenské přijetí. Ve starém Řecku mohl spát každý s každým, v současnosti se, např. pedofilie netoleruje a pravděpodobně ani nebude.

Je fakt, že čím je něco divnější a má vetší šanci nezapadnout do společnosti, tím více se progresivisté tetelí blahem, jelikož mají více možností šikanovat ostatní. Jejich smyslem existence není pomáhat slabším zapadnout, ale naopak jejich rozdílnost vyzdvyhnout, či si ji dokonce vymyslet (viz. ta všemožná pseudopohlaví), a šikanovat kvůli tomu většinovou společnost.

Černoši bohužel trpí komplexem méněcennosti a proto jsou tak háklivý na jakoukoliv poznámku o jejich barvě nebo jiných znacích. S tím jim však těžko můžeme pomoci.

No a holky..? Jsme si rovni, jenže ony vědí, že my chlapi je potřebujeme více, než ony nás, a proto se musíme snažit. Když nebudu já, bude ji zahrnovat vším možným jiný. Ber nebo dej. Ale jsou i hloupé co přeberou a nemají nic, popřípadě pak musí brát cokoliv. =)

Každopádně společenský vývoj je v současnosti velmi nezdravý po všech stranách a nevím, jaké má lidstvo vyhlídky do budoucna.