Přidat komentář

Default User Image
Nyron, 06.09.2022 23:26
Ricolasi, pravdu díte.
Přesně tento názor může totálně ponižuje. Žena není nic speciálního. K čemu my ji potřebujeme více než ona nás? Je snad bůh? Nebo jak to je. Pokud vím, tak je to člověk. Musí jist, musí pít, čurá, prdí, vyprazdňuje se, když se opije a prezene to, tak blije jako každý jiný... V čem je tedy speciální? V ničem.
Má díru že které lezou děti... Super, ale jde to bez pindika? Nikoli. Tedy opět se ptám, má žena nějakou premisu k tomu být víc? NE!!!
To že je žena víc nemá nic společného s ničím racionálním. Je to pouze mix člověkem vytvořených hodnot, které ovšem vytvořily opravdu nechutný drink.
Jak už naznačuji ve svém úvodním slově, to co dnes je, je mix minulosti, a toho co si samy ženy urcily za nevhodné.
Dříve měla žena výsady vycházející z jejího postavení ve společnosti. Byla to ta křehká dívka, kterou odmala učili jak se starat o muže, jak prát, šít, vařit, jak se postarat o domácnost a rodinu. Tato "dokonalá" žena pak byla cenným zbožím, které si muž musel získat, dvorit se jí a za její ženskost a to jak je skvělá se jí odmenoval. Muž byl vychováván k účtě k člověku, který pečuje o jeho rodinu...
Jenomže došlo k degradaci...
Svět se změnil.
Ani muž ani žena už nejsou stejní jako dřív.
Ovšem změna neproběhla vyváženě.
Žena dnes nemusí nic, je sexysticke po ní cokoli z dřívějších hodnot vyžadovat. Je přece stejná jako muž a musíš ji tak brát. Tak to je nastavené. Je prostě v uvozovkách vychovávána jako princezna, jako rozmazleny fracek. Zatím co většina mužů je stále vychovávána tak, že holka je křehká bytost a musíš na ni být hodný.
Vysledek:
Holka už dneska nemusí nic, ovšem chovat se k ní musíš jako k ženě. Zmizelo jen to nepříjemné. Vaření atd, to se jim nehodilo to už dnes neplatí. Ovšem lézt jim do zadku jako za starých dobrých časů, nosit jim květiny atd, to je přece super, to si holky nechaly a vyžadují to.
Tedy nenabízejí vůbec nic, ale chtějí toho hodně, navíc tebe od mala učí, že ji za to nemůžeš ani profackovat, čehož taky ve velkém využívají.
Prostě to že my je potřebujeme víc než ony nás je úplná blbost. Ony jsou aktuálně prostě jen ty, které určují pravidla a každý kdo má tak blbý názor že my potřebujeme je akorát živí skazu mužského pokolení. Kdyby chlapi neslintali jako idioti a uměli ženskou poslat doprdele, vzivote by nad nima neměly tu moc.