![Soutěžící MasterChef Česko se nechali společně tetovat](/sites/default/files/styles/slider_center_mode_slider/public/2023-09/masterchef_tatoo_2023_09_05_0022.jpg?h=23d105d3&itok=sIBBJW0c)
Soutěžící MasterChef Česko se nechali společně tetovat
![MasterChef Česko,](/sites/default/files/styles/mg_gallery_grid_thumb/public/2023-09/masterchef_tatoo_2023_09_05_0005.jpg?itok=gQn6mACD)
![MasterChef Česko,](/sites/default/files/styles/mg_gallery_grid_thumb/public/2023-09/masterchef_epi_03_.jpg?itok=emOCgE3k)
![MasterChef Česko,](/sites/default/files/styles/mg_gallery_grid_thumb/public/2023-09/masterchef_epi_03_2.jpg?itok=CI73WZTJ)
![MasterChef Česko,](/sites/default/files/styles/mg_gallery_grid_thumb/public/2023-09/masterchef_tatoo_2023_09_05_0053.jpg?itok=tIFhmCcr)
![MasterChef Česko,](/sites/default/files/styles/mg_gallery_grid_thumb/public/2023-09/masterchef_epi_3.jpg?itok=nxs8VlLe)
Soutěžící MasterChef se před vysíláním 3. epizody sešli v Praze na Vinohradech v tetovacím studiu a nechali si vytetovat jako vzpomínku na svá těla logo MasterChef.
"Napadlo nás to při natáčení jednoho kola. Kdo postoupí, že si dá sejné tetování, ale pak se to zalíbilo i ostatním, tak jsme si řekli, pojďme do toho všichni,“ říká Tereza Vyhlídalová a pokračuje: „Hned na to jsem to domluvila u mého tatéra, který nám našel termín v září. Čili všichni jsme měli možnost si to ještě rozmyslet. Nakonec nás bylo krásných jedenáct.“ Jedním z tetovaných byl i Petr Slíva: „Pro mě to znamená životní událost, kterou jsem měl šanci zažít a vydobýt. Tak ji chci mít na sobě zaznamenanou. Je to pro mě věčné spojení i těmi, co to zažili a nechali si to také vytetovat.“
Další díl oblíbené kulinářské show MasterChef Česko, na kterou se diváci mohou těšit již tuto středu ve 20:20 na TV Nova, poprvé zavede soutěžící do venkovní výzvy, a to hned přímo do královského pivovaru Krušovice. Je tedy jasné, že celá výzva se bude točit kolem českého klenotu – piva. V letošní první týmové venkovní výzvě se soutěžící budou muset popasovat s pivem, cibulí a ohněm, a porota jim to samozřejmě ani trochu neusnadní.
Na začátku se musí soutěžící rozdělit do týmů, kdy kapitány si vyberou přímo porotci, a poté se dozví nelehké zadání. „Dnešek se ponese v duchu dvou jídel, která se k pivu naprosto božsky hodí. Budete mít za úkol připravit 40 porcí buřtů na pivě a 40 porcí kotlíkového guláše pro zaměstnance pivovaru a hasiče,“ komentuje výzvu porotce Přemek Forejt. První venkovní výzva má ale ještě jednu předehru, a to kulinářský souboj obou týmu v krájení cibule. Kdo nakrájí více za 30 minut, vykrájí si výhodu, která může znamenat velký rozdíl v dalším vaření.
Na celé vaření pak mají jen 150 minut a čas a úkoly si musí precizně rozvrhnout. Každý tým si zvolil jiný typ masa – hovězí nebo z vepřové, ze kterého budou připravovat pivní buřty a guláš. Samozřejmě by to nebyla pořádná výzva, kdyby to porotci soutěžícím v průběhu trošku nezkomplikovali.
Jaký tým v dalším díle obleče černou zástěru a kdo bude bojovat o své místo v soutěži? Na to se mohou diváci těšit už ve středu 13. září ve 20:20 na TV Nova a nyní teď na Voyo.
Nejčtenější články