Herci ze ZOO se pustili do odvážného pokusu. Ne všichni z toho byli nadšení
Zdroj: TV Prima

Herci ze ZOO se pustili do odvážného pokusu. Ne všichni z toho byli nadšení

Vytvořeno dne 31.03.2022

 

Když hercům seriálu ZOO Michaele Pecháčkové, Davidovi Gránskému, Šimonovi Bilinovi, Janu Kopečnému a Michaele Petřekové momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí. Na hercích pak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.

Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala. Pánové na tom byli o poznání odvážněji. Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle. „Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.

„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina, který tvrdí, že ochutnávka na slepo byla hodně těžká. „Miluju jídlo, je to zajímavé, protože skrze chutě se o sobě i něco dozvíte.“

Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni. „U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat.“

To seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. „Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.

David Gránský je degustační nadšenec a s manželkou Nikolou pořádají ochutnávací výpravy po restauracích. „Jasně, že narazíte na restauraci, která je vynikající, ale i na takovou, kam už se nechcete vracet, tady jste mě ale překvapili. V takových podmínkách na natáčení a připravit tak skvělé jídlo? Nejvíc mě dostal ten dezert v podobě mini větrníčku. To bylo tak neuvěřitelně dobré. Chci ještě, kluci noste to sem!“ smál se seriálový Albert, který se nestyděl si přidat.

Co herci spořádali: Bramborák – chipsy z brambor a česneku, rajčatový kečup, čerstvá majoránka. Košíček s tatarákem – hovězí srdce, libečková majonéza, smažená cibulka. Kůže bez ryby – kůže ze pstruha, citrusový gel, fenykl. Slízni mě – koprovka v espumě, bramborová drobenka, kopr, sušený žloutek. Výbuch při pečení – odpalované těsto a drobenka, jahoda v alkoholu, krém, práskací prášek.

Vše pro ně připravili Jan a Marek Macháčovi z Increase Taste

 

 

 

Default User Image
Eliška, 03.04.2022 22:45
Já mám strašně moc ráda Davida a zoo je ten nejvíc dokonalej seriál to je snad ještě lepší nes ta zoo kterou dávaly v úterý a ve čtvrtek ale teď dávají zoo a to je ten nejlepší seriál jaký jsem kdy vyděla díky že jsem mohla přidat komentář tak ahoj všichni holky a kluci a kdo nevidel ten seriál Zoo tak doporučuji všem tak ahoj zdraví ELIŠKA